A veterán járművek mindig különleges bánásmódot igényelnek. Cégünk teljes körű restaurálást, újjáépítést vállal, szinte bármilyen évjárat, típus és állapottól függetlenül.

restau_01

Több módja is van egy ilyen munka elvégzésének…

Lehet teljesen gyári állapotú, gyári alkatrészek felhasználásával egy teljesen eredeti állapotú autót építeni, lehetséges akár gyári vagy korhű “tuning” veteránt is létrehozni – mindent az ügyfél igényei szerint.

Az autót utolsó csavarig szétszereljük, majd homokfújás vagy savaztatás után az összes karosszériahibát javítjuk. A futóműveket és alvázat por-festjük vagy fényezzük, minden hibás, sérült alkatrészt megjavítunk, cserélünk. Az autó fényezését egy partnercégünk végzi. A motort szétdaraboljuk, szükség esetén teljesen újjáépítjük, új csapágyakkal, dugattyúkkal. A gépmunkát partnercégünk végzi, a tisztítás és összeszerelés műhelyünkben történik. Az autó összeszerelését már az időközben előkészített és felújított alkatrészekkel folytatjuk. Természetesen a tartósításról is gondoskodunk: többféle alváz- üreg- és padlóvédő anyag áll rendelkezésünkre, melyeket a sok éve teszt győztes típusok közül válogattunk. A tulaj igényei szerint különböző mértékű hang- és hőszigetelést is beépítünk az autóba. A végeredmény: egy gyári állapotú veterán, mely olyan mintha most gördült volna le a gyártósorról.

  •  Ezen kívül vállaljuk részegységek javítását is,
  • szervizelést és rozsda elleni védelmet,
  • hang- és hőszigetelést,
  • audio rendszerek kiépítését korhű megjelenéssel.
  • Igény esetén vállaljuk gyári megoldások átalakítását, gyártásból származó “gyerekbetegségek” javítását, átalakítást.